rev ش رو بنویس . تا بقیه راهنمایی ها رو بگم بهت
DOOM999 (21-02-16)
|
|
کاربر فعال انجمن سختافزار
امید جان نیگا کردم rev 3.0 بود GIGABYTE TECHNOLOGY Socket AM3+ - AMD 990FX - GA-990FXA-UD5 (rev. 3.0)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی نمیدونم چرا بایوسش فرکانس 9590 رو 4000MHz میشناخت
بایوس رو با برنامه @bios تحت ویندوز بایوسش رو اپدیت کن . آخرین بایوسش رو بگیر بعد اپدیت کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (21-02-16)
این کاررو کردم الان فرکانسش 4700 شده .تا 5000 چجوری ببرمش .اورکلاک نه قابلیت turbo core رو چطور فعال کنم از بایوس.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 21-02-16 انجام شده است
اگر نگاه کنی تو لیست ساپورت جلوی ساپورت پردازنده شما زده نسخه بایوس FC یعنی برای ساپورت کامل از پردازندت باید بایوس FC را پروگرام کنی .
ftp://download.gigabyte.ru/bios/mb_b...5_v.3.x_fc.zip
- - - Updated - - -
متوجه نشدم . توربو کور فعال باشه در صورت نیاز خودش تا 5GHZ میرسه . نیاز به کار خاصی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (21-02-16)
امید جان این مادربورد چطور از کارخونه میاد بیرون آپدیت نیست .منظورم اینه که شاید این مادربورد محدودیتهایی رو واسه این cpu داره چون تست استرس میگیرم نه از 4700 بالاتر میره نه از 70 وات بیشتر مصرف میکنه.turbo core رو چطور فعال کنم از بایوس
|
|
این مادربردها به آخرین بایوس زمان تولید مجهز میشن . ولی بایوس FC اواسط 2015 منتشر شده .این مادربرد بدون مشکل این پردازنده رو پشتیبانی میکنه . جای نگرانی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (21-02-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks